Logo
Menu
Přehled

Souhrn

Kontaktní údaje1

Úředníci5

Související společnosti2

FAQ

Zjistěte všechny informace o společnosti ФОНДАЦИЯ НА ПАЦИЕНТИТЕ С ХРОНИЧНО-БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ И ХЕМОДИАЛИЗИРАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ
a získejte plný přístup k informacím o společnosti LUKOIL S.R.L.

Poslední aktualizace: čvn 28, 2024

ФОНДАЦИЯ НА ПАЦИЕНТИТЕ С ХРОНИЧНО-БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ И ХЕМОДИАЛИЗИРАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Active

není v likvidaci na adrese 28. čvn 2024

Фондация

Bułgaria 17 srp 2022 (před 2 lety)

Sdílet prostřednictvímTwitterFacebookLinkedin

Souhrn

Název"ФОНДАЦИЯ НА ПАЦИЕНТИТЕ С ХРОНИЧНО-БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ И ХЕМОДИАЛИЗИРАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ" Foundation
Krátký názevФОНДАЦИЯ НА ПАЦИЕНТИТЕ С ХРОНИЧНО-БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ И ХЕМОДИАЛИЗИРАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ
Stav
  • ActiveАктивен
JurisdikceActiveBułgaria
Číslo společnostiCode130676747
Datum založení17 srp 2022 (před 2 lety) / 177 společnosti se stejným datem
Právní formaФондация
Typ činnosti
  • Popis:
  • Подкрепа - финансова, морална и с всички възможни средства на пациентите с хронична бъбречна недостатъчност (ХБН) и хемодиализираните в България, съдействие при решаване на здравните, социалните и моралните им проблеми; Подпомагане защитата на правата на пациентите с хронична бъбречна недостатъчност (ХБН) и хемодиализираните и повишаване на здравната им култура и тази на техните близки; Популяризиране на успехите, потребностите и проблемите на пациентите с ХБН и хемодиализираните; Създаване на устойчив център за разпространение на информация и знания за хронично-бъбречната недостатъчност и нейното лечение, за различните механизми за справяне с болестта както по отношение на самите болни, така и за техните близки; Създаване и поддържане на условия за пълноценен живот на пациентите с хронична бъбречна недостатъчност (ХБН) и хемодиализираните чрез осигуряване на надомна работа, организиране на туризъм и други полезни занимания и развлечения; Поддържане на почивни станции с условия за хемодиализа; Създаване на условия за предимство на пациентите с ХБН и хемодиализираните във всички сфери на обществения живот - чрез създаване на специални идентификационни карти, създаване на специализирани магазини, в които пациентите с ХБН и хемодиализираните да пазаруват с отстъпки и др. подобни; Подготовка и подпомагане за трансплантация на нуждаещите се; Осъществяване и поддържане на контакти с организации в България и в чужбина с цел снабдяване на болните с апарати и други необходими средства за поддържане на здравето им; Създаване на успешен модел на гражданско въздействие за решаване на здравните и социални проблеми на хора с инвалидизиращи заболявания; Организиране на съвместна инициатива между фондацията, Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта за обучение на социални работници и служители в бюрата по труда за работа с хора, страдащи от хронично- бъбречна недостатъчност. Поемане на инициативи и участие в разработването на проекти, насочени към създаване на заетост и професионално обучение на хора с трайни увреждания, за реализирането на които е предвидено финансиране от държавни фондове; Участие в разработката на нормативни актове, засягащи интересите на пациентите с ХБН и хемодиализираните; Организиране и осъществяване на социални услуги на пациентите с ХБН и хемодиализираните в общността и в специализирани институции по смисъла на Закона за социално подпомагане и Правилника по приложението му.

Kontaktní údaje

Právní adresaБЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1202, р-н Сердика, r. ФОНДОВИ ЖИЛИЩА, bl. 211А, ent. В, fl. 5
E-mail
  • hem**********

Úředníci

individual

IndividualBułgaria

Костадин Георгиев Алексов

Representative


Země bydlištěБЪЛГАРИЯ

Získejte náskok díky kompletním informacím o společnosti - zaregistrujte se nyní.

Připojte se k více než 50 000 podnikům, které již B2BHint používají.

Zaregistrujte se

Spřízněné společnosti podle vedoucích pracovníků

Často kladené otázky

Kde se nachází sídlo společnosti ФОНДАЦИЯ НА ПАЦИЕНТИТЕ С ХРОНИЧНО-БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ И ХЕМОДИАЛИЗИРАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ?

Sídlo společnosti ФОНДАЦИЯ НА ПАЦИЕНТИТЕ С ХРОНИЧНО-БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ И ХЕМОДИАЛИЗИРАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ se nachází na adrese БЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1202, р-н Сердика, r. ФОНДОВИ ЖИЛИЩА, bl. 211А, ent. В, fl. 5.

V jakém roce bylo založeno ФОНДАЦИЯ НА ПАЦИЕНТИТЕ С ХРОНИЧНО-БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ И ХЕМОДИАЛИЗИРАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ?

ФОНДАЦИЯ НА ПАЦИЕНТИТЕ С ХРОНИЧНО-БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ И ХЕМОДИАЛИЗИРАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ byla založena v roce 2022

Zdroje: Единен портал за заявяване на електронни административни услуги