Logo
Menu
Přehled

Souhrn

Kontaktní údaje

Úředníci7

Související společnosti1

FAQ

Zjistěte všechny informace o společnosti КЛУБ ПО ЕЛЕКТРОННИ СПОРТОВЕ "ЕКЗАЙЛС"
a získejte plný přístup k informacím o společnosti LUKOIL S.R.L.

Poslední aktualizace: čvn 12, 2024

CLUB FOR ELECTRONIC SPORTS "EXILES"

Active

není v likvidaci na adrese 12. čvn 2024

Сдружение

Bułgaria 04 říj 2022 (před 2 lety)

Sdílet prostřednictvímTwitterFacebookLinkedin

Souhrn

Název"КЛУБ ПО ЕЛЕКТРОННИ СПОРТОВЕ "ЕКЗАЙЛС"" Association
Krátký názevКЛУБ ПО ЕЛЕКТРОННИ СПОРТОВЕ "ЕКЗАЙЛС"
Název značkyCLUB FOR ELECTRONIC SPORTS "EXILES"
Stav
  • ActiveАктивен
JurisdikceActiveBułgaria
Číslo společnostiCode207106606
Datum založení04 říj 2022 (před 2 lety) / 153 společnosti se stejným datem
Právní formaСдружение
Typ činnosti
  • Popis:
  • 1. Да развива и популяризира електронните спортове в страната в съответствие с основните насоки на националната политика в тази област; 2. Да създава и поддържа условия за открита, честна и коректна игра, както и да подкрепя спортсменско поведение и уважение между състезателите; 3. Да развива интересите към електронните спортове и да подобрява знанията, спорно-технически и практически умения на своите членове в индивидуален и отборен аспект; 4. Да представят ползите от електронните спортове за интелектуалното, кариерно и личностно развитие. 5. Да промотира взаимовръзката между здравословния начин на живот и физическа активност с практикуването на електронните спортове. 6. Да организира дейности за повишаване равнището на спортното майсторство в областта на електронните спортове, като създава условия за развитие на електронните спортове чрез привличане на широката общественост. 7. Да насърчава творческата активност и самоинициатива на треньори, специалисти, деятели, ръководители и любители на електронни спортове, както и организира подготовката на висококвалифицирани специалисти и спортисти; 8. Да организира работни срещи, курсове, обучения, семинари, дискусии. 9. Да съдейства и води преговори с общински и държавни органи и трети лица по въпроси, засягащи интересите на клуба, неговите треньори, специалисти, ръководители, деятели и всички негови членове. 10.Да осъществява контакти за сътрудничество с федерации, други български и чуждестранни клубове в същата или друга спортна сфера, с които намира общи цели за утвърждаване и развитие на електронните спортове. 11. Да обменя опит с други клубове в областта на електронните спортове, за изучаване и използване на постиженията им. 12. Да защитава интересите на своите членове пред всички държавни, общински органи и организации. 13.Да изгражда и стопанисва материално-спортната база за здравословно практикуване електрони спортове и усъвършенстване на спортните умения; 14. Да извършва подготовка на състезатели по електронните спортове за участие в регионални, национални и международни състезания; 15. Да организира школи и курсове за тренировъчно и спортно-състезателна дейност по електронни спортове; 16. Да организира спортни и развлекателни мероприятия, лагери , обучения и др. за популяризиране на спорта; 17.Насърчаване на здравословен начин на практикуване на електронни спортове, съчетано с физическа активност и създаване на отговорно отношение към практикуването им; 18. Да се бори срещу употребата на кодове с цел придобиването на неспортсменско предимство в електронните спортове, както и да насърчава употребата на легален и лицензиран софтуер.

Kontaktní údaje

Právní adresaБЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1404, р-н Триадица, r. СТРЕЛБИЩЕ, "ЧЕРВЕНА РОЗА" № 31А, fl. 4, ap. 12

Úředníci

individual

IndividualBułgaria

Кирил Драгомиров Мънзов

Management body


Země bydlištěБЪЛГАРИЯ

Získejte náskok díky kompletním informacím o společnosti - zaregistrujte se nyní.

Připojte se k více než 50 000 podnikům, které již B2BHint používají.

Zaregistrujte se

Často kladené otázky

Kde se nachází sídlo společnosti КЛУБ ПО ЕЛЕКТРОННИ СПОРТОВЕ "ЕКЗАЙЛС"?

Sídlo společnosti КЛУБ ПО ЕЛЕКТРОННИ СПОРТОВЕ "ЕКЗАЙЛС" se nachází na adrese БЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1404, р-н Триадица, r. СТРЕЛБИЩЕ, "ЧЕРВЕНА РОЗА" № 31А, fl. 4, ap. 12.

V jakém roce bylo založeno КЛУБ ПО ЕЛЕКТРОННИ СПОРТОВЕ "ЕКЗАЙЛС"?

КЛУБ ПО ЕЛЕКТРОННИ СПОРТОВЕ "ЕКЗАЙЛС" byla založena v roce 2022

Zdroje: Единен портал за заявяване на електронни административни услуги