Logo
Menu
Přehled

Souhrn

Kontaktní údaje

Úředníci11

Související společnosti2

FAQ

Zjistěte všechny informace o společnosti Левски на Левскарите
a získejte plný přístup k informacím o společnosti LUKOIL S.R.L.

Poslední aktualizace: čvn 11, 2024

Левски на Левскарите

Active

není v likvidaci na adrese 11. čvn 2024

Сдружение

Bułgaria 09 kvě 2022 (před 2 lety)

Sdílet prostřednictvímTwitterFacebookLinkedin

Souhrn

Název"Левски на Левскарите" Association
Krátký názevЛевски на Левскарите
Stav
  • ActiveАктивен
JurisdikceActiveBułgaria
Číslo společnostiCode206927888
Datum založení09 kvě 2022 (před 2 lety) / 51 společnosti se stejným datem
Právní formaСдружение
Typ činnosti
  • Popis:
  • 1. Да обедини всички левскари от страната и по света, за защита на техните колективни права и законни интереси, като създаде институционална рамка за реализиране на стремежите и желанията им за развитие и подкрепа на Професионален футболен клуб „Левски“ . 2. Да работи за запазване и утвърждаване на историческите ценности и идеали на Професионален футболен клуб „Левски“ завещани на поколенията от неговите създатели и от всички деятели на клуба, които са работили за създаването и утвърждаването на тези ценности и идеали през годините. 3. Да пази чист и неопетнен авторитета на Професионален футболен клуб „Левски“ и на неговите деятели и привърженици, като популяризира успехите и постиженията на клуба, брани спортната и моралната философия, с която клуба се идентифицира в българското общество и отстоява наложения през годините исторически профил на клуба, като социален феномен в Република България и пример за висок спортен и обществен морал, флагман на българския спорт и извор на добродетели, които да бъдат следвани от подрастващото българско поколение. 4. Да отстоява демократичния и прозрачен принцип за управление и развитие на Професионален футболен клуб „Левски“. 5. Да работи за постигането на съпричастност у всички привърженици на Професионален футболен клуб „Левски“ с неговия клубен живот, развитие и управление. 6. Да работи за изграждането и възпитанието на висок морал, културно поведение, толерантност, висока спортна компетентност, солидарност и съпричастност с принципите на честната игра у всички привърженици на Професионален футболен клуб „Левски“; 7. Да обединява усилията на всички привърженици на Професионален футболен клуб „Левски“ за неговото превръщане в успешен спортен и икономически ефективен публичен проект, както и за издигането му до нивото на развитие на най- добрите европейски и световни футболни клубове.

Kontaktní údaje

Právní adresaБЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1517, р-н Подуяне, "Тодорини кукли” № 47, Стадион „Георги Аспарухов“, сектор „А“

Úředníci

individual

IndividualBułgaria

Общо Събрание

Authority

individual

IndividualBułgaria

Димитър Миланов Костадинов

Representative


Země bydlištěБЪЛГАРИЯ

Získejte náskok díky kompletním informacím o společnosti - zaregistrujte se nyní.

Připojte se k více než 50 000 podnikům, které již B2BHint používají.

Zaregistrujte se

Často kladené otázky

Kde se nachází sídlo společnosti Левски на Левскарите?

Sídlo společnosti Левски на Левскарите se nachází na adrese БЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1517, р-н Подуяне, "Тодорини кукли” № 47, Стадион „Георги Аспарухов“, сектор „А“.

V jakém roce bylo založeno Левски на Левскарите?

Левски на Левскарите byla založena v roce 2022

Zdroje: Единен портал за заявяване на електронни административни услуги