Logo
Menu
Přehled

Souhrn

Kontaktní údaje2

Úředníci4

Související společnosti1

FAQ

Zjistěte všechny informace o společnosti МАКТУБ
a získejte plný přístup k informacím o společnosti LUKOIL S.R.L.

Poslední aktualizace: čvn 25, 2024

MAKTOUB

Active

není v likvidaci na adrese 25. čvn 2024

Сдружение

Bułgaria 26 říj 2022 (před 2 lety)

Sdílet prostřednictvímTwitterFacebookLinkedin

Souhrn

Název"МАКТУБ" Association
Krátký názevМАКТУБ
Název značkyMAKTOUB
Stav
  • ActiveАктивен
JurisdikceActiveBułgaria
Číslo společnostiCode177142180
Datum založení26 říj 2022 (před 2 lety) / 184 společnosti se stejným datem
Právní formaСдружение
Typ činnosti
  • Primární:
  • #9499 - Činnosti ostatních organizací sdružujících osoby za účelem prosazování společných zájmů j. n.
  • Popis:
  • Да работи и съдейства за развитието и утвърждаването на духовните ценности, добрите практики в развитието на гражданското общество, образованието, здравеопазването, културата, науката, техниката, технологиите и физическата култура; подпомагане личностната реализация и изява на младите хора и социалната интеграция на младежи в неравностойно социално и културно положение; осъществяване на младежки дейности и инициативи; осъществяване на дейности и инициативи за защита на животните и хуманно отношение на хората към тях: защита на животните с всички законосъобразни действия; решаването на проблемите и спазването на правата на децата и младежите; подпомага дейности свързани с опазването на природата и околната среда; улеснява интегрирането на младите хора в обществото, насърчаването на тяхната инициативност и бъдеща социална и професионална реализация; насърчава сътрудничеството с български и чуждестранни организации с цел обмяна на опит в областта на образованието, здравеопазването, културата, науката, техниката, технологиите и физическата култура, и стимулира диалога между гражданите от страните членки на ЕС; спомага за развитието интересите и потребностите на младите хора в сферата на технологиите, културата, спорта и други; допринася за разбиране на разнообразието на общата европейска култура и общите европейски ценности; да насочи общественото внимание към ценностите и поведението на младите хора; защита на социалните интереси на младите хора; полага усилия за намаляване агресивността и противообществените прояви на младите хора; насърчава гражданите към контрол върху и участие в управлението на общините, регионите и страната; да участва в разработването на местни, регионални и национални стратегии във всички сфери на обществения живот; да съдейства за изграждането и утвърждаването в обществото и сред младежта на значимостта на музикална култура; да съдейства за популяризиране и реализация на творчеството на талантливи хора в страната и чужбина; да повишава квалификацията на младите хора и насърчаването им за постигане на по-добри постижения; да участва в разработването на механизми за предоставяне на качествени и достъпни услуги в съответствие с потребностите и интересите на местното население; участие в проекти и програми за финансиране от европейски и други донорски програми и фондове, български държавни фондове, програми на чуждестранни правителства и други финансиращи институции, свързани с дейността, насочена за постигане целите на Сдружението; други цели, определени със закон.

Kontaktní údaje

Právní adresaБЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1680, р-н Красно село, r. Красно село, bl. 33, ent. А, fl. 3
E-mail
  • ngo******************
Telefon
  • +35*************

Úředníci

individual

IndividualBułgaria

Председател

Authority

individual

IndividualBułgaria

Христиана Георгиева Делчева - Манолова

Representative


Země bydlištěБЪЛГАРИЯ

Získejte náskok díky kompletním informacím o společnosti - zaregistrujte se nyní.

Připojte se k více než 50 000 podnikům, které již B2BHint používají.

Zaregistrujte se

Často kladené otázky

Kde se nachází sídlo společnosti МАКТУБ?

Sídlo společnosti МАКТУБ se nachází na adrese БЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1680, р-н Красно село, r. Красно село, bl. 33, ent. А, fl. 3.

Jaké je odvětví МАКТУБ?

МАКТУБ působí v odvětví Činnosti ostatních organizací sdružujících osoby za účelem prosazování společných zájmů j. n.

V jakém roce bylo založeno МАКТУБ?

МАКТУБ byla založena v roce 2022

Zdroje: Единен портал за заявяване на електронни административни услуги