Logo
Menu
Přehled

Souhrn

Kontaktní údaje

Úředníci6

Související společnosti2

FAQ

Zjistěte všechny informace o společnosti СПОРТЕН КЛУБ "ТМ ФАЙТ АКАДЕМИ"
a získejte plný přístup k informacím o společnosti LUKOIL S.R.L.

Poslední aktualizace: čvn 12, 2024

TM FIGHT ACADEMY

Active

není v likvidaci na adrese 12. čvn 2024

Сдружение

Bułgaria 21 kvě 2024 (před měsícem)

Sdílet prostřednictvímTwitterFacebookLinkedin

Souhrn

Název"СПОРТЕН КЛУБ "ТМ ФАЙТ АКАДЕМИ"" Association
Krátký názevСПОРТЕН КЛУБ "ТМ ФАЙТ АКАДЕМИ"
Název značkyTM FIGHT ACADEMY
Stav
  • ActiveАктивен
JurisdikceActiveBułgaria
Číslo společnostiCode207839761
Datum založení21 kvě 2024 (před měsícem) / 171 společnosti se stejným datem
Právní formaСдружение
Typ činnosti
  • Popis:
  • Да пропагандира, популяризира и организира обучение и упражняване на кик бокс и муай тай в Република България; Да работи върху увеличаване на броя на занимаващите се с кик бокс и муай тай – професионално и любителски; Да организира и обучава жени, мъже, деца и подрастващи; Да обединява усилията на желаещите да се занимават с кик бокс и муай тай за постигане на високо състезателно майсторство и спортна култура; Да работи върху физическо и духовно израстване на занимаващите се с кик бокс и муай тай; Да съдейства за изграждането и развитието на спортните качества на членовете на клуба; Да осигурява възможности за развитието на високо спортно майсторство; Да възпитава в младите хора любов и познание към физическата култура, и в частност към кик бокс и муай тай; Да възпитава младите хора към въздействието на спорта върху здравето; Да спомага за създаването на връзки и контакти на граждани на Република България и тези на други страни; Да реализира културен и спортен обмен, да създава и поддържа връзки с клубове и организации от чужбина, със сродни цели; Да издига авторитета на кик бокс и муай тай и този на Сдружението, в страната и в чужбина; Да създава условия за повишаване на професионализма у спортисти и треньори, чрез работа със собствени състезатели, възпитание на деца, младежи и юноши, привличане на други състезатели и треньори от други кик бокс и муай тай клубове в страната и чужбина; Да работи за превръщането и утвърждаването си като авторитет и достоен пример от международна величина; Да работи и създава условия за отстраняването на всякакви негативни явления, петнящи кик бокс и муай тай, спорта и клуба; Да спомага развитието и авторитета на кик бокс и муай тай в Република България; Да осигурява условия и възможности за развитие на кик бокс и муай тай; Да се бори срещу всякакви форми на дискриминация и насилие в спорта, да работи и съдейства за създаването на спортно законодателство, съобразно с изискванията и традициите на напредналите в областта и спорта държави.

Kontaktní údaje

Právní adresaБЪЛГАРИЯ, Варна, Варна, гр. Варна, p.c. 9000, р-н Владислав Варненчик, r. Владислав Варненчик, bl. 1, ent. 1, fl. 4, ap. 16

Úředníci

individual

IndividualBułgaria

Тихомир Димитров Митев

Management body


Země bydlištěБЪЛГАРИЯ

Získejte náskok díky kompletním informacím o společnosti - zaregistrujte se nyní.

Připojte se k více než 50 000 podnikům, které již B2BHint používají.

Zaregistrujte se

Často kladené otázky

Kde se nachází sídlo společnosti СПОРТЕН КЛУБ "ТМ ФАЙТ АКАДЕМИ"?

Sídlo společnosti СПОРТЕН КЛУБ "ТМ ФАЙТ АКАДЕМИ" se nachází na adrese БЪЛГАРИЯ, Варна, Варна, гр. Варна, p.c. 9000, р-н Владислав Варненчик, r. Владислав Варненчик, bl. 1, ent. 1, fl. 4, ap. 16.

V jakém roce bylo založeno СПОРТЕН КЛУБ "ТМ ФАЙТ АКАДЕМИ"?

СПОРТЕН КЛУБ "ТМ ФАЙТ АКАДЕМИ" byla založena v roce 2024

Zdroje: Единен портал за заявяване на електронни административни услуги