Logo
Menu
Přehled

Souhrn

Kontaktní údaje

Úředníci5

Související společnosti2

FAQ

Zjistěte všechny informace o společnosti Свръхчовекът с Георги Ненов
a získejte plný přístup k informacím o společnosti LUKOIL S.R.L.

Poslední aktualizace: čvn 28, 2024

The superhuman with Georgi Nenov Foundation

Active

není v likvidaci na adrese 28. čvn 2024

Фондация

Bułgaria 22 bře 2021 (před 3 lety)

Sdílet prostřednictvímTwitterFacebookLinkedin

Souhrn

Název"Свръхчовекът с Георги Ненов" Foundation
Krátký názevСвръхчовекът с Георги Ненов
Název značkyThe superhuman with Georgi Nenov Foundation
Stav
  • ActiveАктивен
JurisdikceActiveBułgaria
Číslo společnostiCode206443385
Datum založení22 bře 2021 (před 3 lety) / 179 společnosti se stejným datem
Právní formaФондация
Typ činnosti
  • Popis:
  • 1. Да създава дигитално медийно съдържание; 2. Да увеличава мотивацията на младите хора в България, разказвайки им истории на хора за пример, които са постигнали и постигат успех в живота си, чрез дигитално медийно съдържание или на живо; 3. Да обединява личности от различни професионални групи в своите териториални граници и ги обвързва с приятелство, взаимно разбирателство и уважение; 4. Да обединява членовете на обществото, с цел създаване на информационна и социална мрежа за обмен на опит, информация и подкрепа; 5. Да развива общност от хора, ангажирани дългосрочно да работят за положителни промени в гражданското общество, като заемат ключови роли, сътрудничат в общи инициативи и реализират решения на съществуващи проблеми; 6. Да създаде социална и информационна мрежа за получилите опит и образование в чужбина и желаещи да се завърнат в България; 7. Да способства за повишението на мотивацията на хора от всички възрасти чрез лекции, обучения, семинари и други беседи – на живо или чрез интернет връзка; 8. Да образова и повишава общата култура на гражданското общество в областта на спорта, здравословния начин на живот, образованието, изкуството, предприемачеството, използвайки иновативни и интерактивни методи; 9. Да представлява общия интерес на последователите си пред държавните и общинските органи и институции, както и пред международни и други сродни организации в страната и чужбина; 10. Да стимулира широката общественост да се грижи за чистотата в градската и извънградската среда; 11. Да стимулира широката общественост да управлява ППС и МПС по отговорен и безопасен за всички участници в движението начин, следвайки ЗЗДП на Република България; 12. Да организира кампании за широката общественост, които да имат информационен, обучителен, опознавателен и природозащитен характер в т.ч. партньорства с институции, национални и регионални медии, търговски вериги и други, незабранени от закона; 13. Да организира благотворителни кампании за събиране на средства чрез продажба на материали; 14. Да консултира и посредничи на благотворителни кампании и инициативи; 15. Да открива обучителни центрове; 16. Да съдейства в посока на законодателни промени по всички закони и наредби, касаещи целите на Фондацията; 17. Да популяризира постиженията, иновативните решения и положителния опит на Фондацията в страната и чужбина; 18. Да сътрудничи със сродни национални организации и участва в съвместни дейности с европейски и международни организации; 19. Да съдейства за доброволно уреждане на възникнали спорове в областта; 20. Да инициира и реализира обществено полезни дейности, проекти и начинания без лична и материална облага; 21. Да мотивира обществени личности да служат на обществото и да подпомагат проектите и начинанията на „Свръхчовекът с Георги Ненов" без лична материална изгода; 22. Да насърчава и подпомага гражданската инициатива на младите хора в България.

Kontaktní údaje

Právní adresaБЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1574, р-н Слатина, r. Христо Смирненски, bl. 3, ent. Б, ap. 26

Úředníci

individual

IndividualBułgaria

Данаил Минков Петков

Management body


Země bydlištěБЪЛГАРИЯ

Získejte náskok díky kompletním informacím o společnosti - zaregistrujte se nyní.

Připojte se k více než 50 000 podnikům, které již B2BHint používají.

Zaregistrujte se

Často kladené otázky

Kde se nachází sídlo společnosti Свръхчовекът с Георги Ненов?

Sídlo společnosti Свръхчовекът с Георги Ненов se nachází na adrese БЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1574, р-н Слатина, r. Христо Смирненски, bl. 3, ent. Б, ap. 26.

V jakém roce bylo založeno Свръхчовекът с Георги Ненов?

Свръхчовекът с Георги Ненов byla založena v roce 2021

Zdroje: Единен портал за заявяване на електронни административни услуги