Logo
Menu
Přehled

Souhrn

Kontaktní údaje

Úředníci6

FAQ

Zjistěte všechny informace o společnosti Зарика
a získejte plný přístup k informacím o společnosti LUKOIL S.R.L.

Poslední aktualizace: čvn 11, 2024

Zarika

Active

není v likvidaci na adrese 11. čvn 2024

Сдружение

Bułgaria 02 bře 2022 (před 2 lety)

Sdílet prostřednictvímTwitterFacebookLinkedin

Souhrn

Název"Зарика" Association
Krátký názevЗарика
Název značkyZarika
Stav
  • ActiveАктивен
JurisdikceActiveBułgaria
Číslo společnostiCode206848444
Datum založení02 bře 2022 (před 2 lety) / 240 společnosti se stejným datem
Právní formaСдружение
Typ činnosti
  • Popis:
  • 1. Да допринася за развитието на децата, младежите и възрастните хора от България, Европа и останалите държави в света като развива личностни качества и опит, социална и емоционална интелигентност и предприемачество и инициативност. 2. Да насърчава междукултурния и интернационален диалог, да стимулира хуманитаризъм и социална отговорност, да подпомага разширяването на мирогледа и перспективата на хора от всички възрасти, произход, опит. 3. Да допринася за промотирането на здравословния и щастлив начин на живот чрез повишаване на информираността и осъзнатостта, развитие на духовността и вдъхновяване за движение и въплътени изкуства. 4. Да се застъпва за еднакви човешки права без оглед на пол, раса, цвят на кожата, етнически или социален произход, генетични характеристики, език, религия или убеждения, политически или други мнения, принадлежност към национално малцинство, имотно състояние, рождение, увреждане, възраст или сексуална ориентация. 5. Да подкрепя младежки и граждански инициативи, чиито резултати ще допринесат за подобряване на околната, градската и социалната среда, за здравето на планетата, както и за тяхното устойчиво развитие. 6. Да си сътрудничи с национални и международни организации с цел развиване на икономиката на образованието и да утвърждава гражданското общество, науката и ученето през целия живот. 7. Да насърчава и подпомага социални контакти между младежи и възрастни хора, заети в социалната, обществената и бизнес сферите. 8. Да стимулира прогресивните бизнес идеи на младите хора, да подкрепя развитието на технологични и научни иновации. 9. Да разширява знанията на младите граждани и възможностите им за участие в гражданското общество. 10. Да подобрява комуникацията и мобилността на хора в неравностойно положение. 11. Да насърчава международно сътрудничество в областта на културния обмен, културната и социалната интелигентност, технологиите и науката, предприемачеството. 12. Да съдейства, разпространява и стимулира свободния обмен на идеи и знания. 13. Да развива лидерски умения и да подобрява качеството на живот. 14. Да подпомага социалната интеграция и личностната реализация.

Kontaktní údaje

Právní adresaБЪЛГАРИЯ, Благоевград, Банско, гр. Банско, p.c. 2770, r. -, ул. Караманица, Парк Вю № 4, bl. -, ent. -, fl. -

Úředníci

individual

IndividualBułgaria

Петя Ивова Якимова

Management body


Země bydlištěБЪЛГАРИЯ

individual

IndividualBułgaria

Бистра Ивова Якимова

Management body


Země bydlištěБЪЛГАРИЯ

Získejte náskok díky kompletním informacím o společnosti - zaregistrujte se nyní.

Připojte se k více než 50 000 podnikům, které již B2BHint používají.

Zaregistrujte se

Často kladené otázky

Kde se nachází sídlo společnosti Зарика?

Sídlo společnosti Зарика se nachází na adrese БЪЛГАРИЯ, Благоевград, Банско, гр. Банско, p.c. 2770, r. -, ул. Караманица, Парк Вю № 4, bl. -, ent. -, fl. -.

V jakém roce bylo založeno Зарика?

Зарика byla založena v roce 2022

Zdroje: Единен портал за заявяване на електронни административни услуги