Logo
Menu
Přehled

Souhrn

Kontaktní údaje

Úředníci19

Daňové informace

Události6

Historie2

Související společnosti3

FAQ

Rizikové faktory

ArrowAktivity? / 1

Na seznamu daňových dlužníků?

Zjistěte všechny informace o společnosti POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
a získejte plný přístup k informacím o společnosti LUKOIL S.R.L.

Poslední aktualizace: čvc 28, 2023

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo

Active

není v likvidaci na adrese 28. čvc 2023

Cooperative

Słowacja 07 zář 1998 (před 26 lety)

Sdílet prostřednictvímTwitterFacebookLinkedin

Souhrn

NázevPOĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
Stav
  • ActiveAktivní
JurisdikceActiveSłowacja
Číslo společnostiCode36032310
Datum založení07 zář 1998 (před 26 lety) / 31 společnosti se stejným datem
Splacený základní kapitál26 024 EUR
Právní formaCooperative
Typ činnosti
  • Sekundární:
  • - Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja
  • - Závodné stravovanie
  • - Nákladná cestná doprava
  • - Ubytovanie v turistickej ubytovni
  • - Služby v rámci údržby miestnych komunikácií
  • - Prevádzkovanie špeciálnych vozidiel
Způsob zastoupeníZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Kontaktní údaje

Právní adresaStrakovo 11, Čierny Balog 976 52

Úředníci

individual

IndividualSłowacja

Ing. Dalibor Majerčiak

Vice-chairman of the board of directors


Jmenován dne30 zář 2021

Rezignoval dne29 zář 2021

individual

IndividualSłowacja

Ing. Anton Repovský , Phd.

Vice-chairman of the board of directors


Jmenován dne30 říj 2018

Rezignoval dne13 lis 2019

Získejte náskok díky kompletním informacím o společnosti - zaregistrujte se nyní.

Připojte se k více než 50 000 podnikům, které již B2BHint používají.

Zaregistrujte se

Daňové informace

DPH
  • Platí DPHAno
  • Registrační čísloSK2020084022
  • Datum registrace11 led 1999

Události

Stará hodnota

29 zář 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

19 led 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

13 lis 2019

Terms ChangeZa družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva.

Zjistěte všechny informace o společnosti

Získejte plný přístup k datům

Historie

Registered capital

50 000 Sk

07 zář 1998 - 22 pro 2009
Registered capital

1 660 EUR

23 pro 2009 - 07 čvc 2010

Často kladené otázky

Kde se nachází sídlo společnosti POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

Sídlo společnosti POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo se nachází na adrese Strakovo 11, Čierny Balog 976 52.

Jaké je odvětví POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo působí v odvětví Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja

V jakém roce bylo založeno POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo byla založena v roce 1998

Zdroje: MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI SLOVENSKEJ REPUBLIKY