Logo
Menu
Übersicht

Zusammenfassung

Kontaktangaben

Beamte19

Steuerliche Informationen

Veranstaltungen6

Geschichte2

Verbundene Unternehmen3

FAQ

Risikofaktoren

ArrowAktivitäten? / 1

Auf der Liste der Steuerschuldner?

Finden Sie alle Informationen über POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
und erhalten Sie vollen Zugang

Zuletzt aktualisiert: Juli 28, 2023

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo

Active

sich nicht in Liquidation befindet auf 28. Juli 2023

Cooperative

Slowakei 07 Sept. 1998 (vor 26 Jahren)

Teilen überTwitterFacebookLinkedin

Zusammenfassung

NamePOĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
Status
  • ActiveAktiv
ZuständigkeitsbereichActiveSlowakei
Nummer des UnternehmensCode36032310
Datum der Eintragung07 Sept. 1998 (vor 26 Jahren) / 31 Unternehmen mit demselben Datum
Eingezahltes Grundkapital26 024 EUR
RechtsformCooperative
Art der Tätigkeit
  • Sekundäres:
  • - Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja
  • - Závodné stravovanie
  • - Nákladná cestná doprava
  • - Ubytovanie v turistickej ubytovni
  • - Služby v rámci údržby miestnych komunikácií
  • - Prevádzkovanie špeciálnych vozidiel
Art der DarstellungZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Kontaktangaben

Juristische AdresseStrakovo 11, Čierny Balog 976 52

Beamte

individual

IndividualSlowakei

Ing. Dalibor Majerčiak

Vice-chairman of the board of directors


Ernennung am30 Sept. 2021

Zurückgetreten am29 Sept. 2021

individual

IndividualSlowakei

Ing. Anton Repovský , Phd.

Vice-chairman of the board of directors


Ernennung am30 Okt. 2018

Zurückgetreten am13 Nov. 2019

Verschaffen Sie sich einen Vorsprung mit vollständigen Unternehmensinformationen - melden Sie sich jetzt an.

Schließen Sie sich den über 50.000 Unternehmen an, die B2BHint bereits nutzen.

Registrieren Sie sich

Steuerliche Informationen

MEHRWERTSTEUER
  • Zahlt MehrwertsteuerJa
  • ZulassungsnummerSK2020084022
  • Datum der Registrierung11 Jan. 1999

Veranstaltungen

Alter Wert

29 Sept. 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

19 Jan. 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

13 Nov. 2019

Terms ChangeZa družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva.

Finden Sie alle Informationen über das Unternehmen

Vollständiger Zugriff auf die Daten

Geschichte

Registered capital

50 000 Sk

07 Sept. 1998 - 22 Dez. 2009
Registered capital

1 660 EUR

23 Dez. 2009 - 07 Juli 2010

Häufig gestellte Fragen

Wo befindet sich der Hauptsitz von POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

Der Hauptsitz von POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo befindet sich in Strakovo 11, Čierny Balog 976 52

Was ist die Branche von POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo ist in der Branche der Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja

In welchem Jahr wurde POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo gegründet?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo wurde im 1998 gegründet

Quellen: MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI SLOVENSKEJ REPUBLIKY