Logo
Menu
Resumen

Resumen

Datos de contacto

Funcionarios19

Información fiscal

Eventos6

Historia2

Empresas relacionadas3

FAQ

Factores de riesgo

ArrowActividades? / 1

En la lista de deudores fiscales?

Descubra toda la información sobre POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
obteniendo acceso completo

Última actualización: jul 28, 2023

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo

Active

no está en proceso de liquidación en 28 de jul de 2023

Cooperative

Eslovaquia 07 sep 1998 (hace 26 años)

Compartir víaTwitterFacebookLinkedin

Resumen

NombrePOĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
Estatus
  • ActiveActive
JurisdicciónActiveEslovaquia
Número de la empresaCode36032310
Fecha de incorporación07 sep 1998 (hace 26 años) / 31 empresas con la misma fecha
Capital social pagado26 024 EUR
Forma jurídicaCooperative
Tipo de actividad
  • Secundaria:
  • - Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja
  • - Závodné stravovanie
  • - Nákladná cestná doprava
  • - Ubytovanie v turistickej ubytovni
  • - Služby v rámci údržby miestnych komunikácií
  • - Prevádzkovanie špeciálnych vozidiel
Método de representaciónZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Datos de contacto

Dirección legalStrakovo 11, Čierny Balog 976 52

Funcionarios

individual

IndividualEslovaquia

Ing. Dalibor Majerčiak

Vice-chairman of the board of directors


Nombrado el30 sep 2021

Dimitió el29 sep 2021

individual

IndividualEslovaquia

Ing. Anton Repovský , Phd.

Vice-chairman of the board of directors


Nombrado el30 oct 2018

Dimitió el13 nov 2019

Adelántese con información completa sobre la empresa: regístrese ahora.

Únase a las más de 50.000 empresas que ya utilizan B2BHint.

Inscríbete

Información fiscal

IVA
  • Paga el IVA
  • Número de registroSK2020084022
  • Fecha de inscripción11 ene 1999

Eventos

Valor antiguo

29 sep 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

19 ene 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

13 nov 2019

Terms ChangeZa družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva.

Toda la información sobre la empresa

Acceso completo a los datos

Historia

Registered capital

50 000 Sk

07 sep 1998 - 22 dic 2009
Registered capital

1 660 EUR

23 dic 2009 - 07 jul 2010

Preguntas frecuentes

¿Dónde está la sede de POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

La sede de POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo se encuentra en Strakovo 11, Čierny Balog 976 52

¿Cuál es la industria de POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo está en la industria de Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja

¿En qué año se inició POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo se inició en 1998

Fuentes: MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI SLOVENSKEJ REPUBLIKY