Logo
Menu
Apžvalga

Santrauka

Kontaktinė informacija

Pareigūnai19

Informacija apie mokesčius

Renginiai6

Istorija2

Susijusios įmonės3

FAQ

Rizikos veiksniai

ArrowVeikla? / 1

Mokesčių skolininkų sąraše?

Sužinokite visą informaciją apie POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo

Paskutinį kartą atnaujinta: lie 28, 2023

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo

Active

nėra likviduojama. svetainėje 2023 m. liepos 28 d.

Cooperative

Slovakija 07 rgs 1998 (prieš 26 metus)

Dalytis perTwitterFacebookLinkedin

Santrauka

PavadinimasPOĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
Statusas
  • ActiveAktyvus
JurisdikcijaActiveSlovakija
Įmonės numerisCode36032310
Įsteigimo data07 rgs 1998 (prieš 26 metus) / 31 įmonės su ta pačia data
Apmokėtas akcinis kapitalas26 024 EUR
Teisinė formaCooperative
Veiklos rūšis
  • Antrinis:
  • - Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja
  • - Závodné stravovanie
  • - Nákladná cestná doprava
  • - Ubytovanie v turistickej ubytovni
  • - Služby v rámci údržby miestnych komunikácií
  • - Prevádzkovanie špeciálnych vozidiel
Atstovavimo metodasZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Kontaktinė informacija

Teisinis adresasStrakovo 11, Čierny Balog 976 52

Pareigūnai

individual

IndividualSlovakija

Ing. Dalibor Majerčiak

Vice-chairman of the board of directors


Paskirta30 rgs 2021

Atsistatydino29 rgs 2021

individual

IndividualSlovakija

Ing. Anton Repovský , Phd.

Vice-chairman of the board of directors


Paskirta30 spa 2018

Atsistatydino13 lap 2019

Gaukite išsamią informaciją apie įmonę - registruokitės dabar.

Prisijunkite prie daugiau nei 50 000 įmonių, jau naudojančių B2BHint.

Užsiregistruokite

Informacija apie mokesčius

PVM
  • Sumoka PVMTaip
  • Registracijos numerisSK2020084022
  • Registracijos data11 sau 1999

Renginiai

Senoji vertė

29 rgs 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

19 sau 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

13 lap 2019

Terms ChangeZa družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva.

Sužinokite visą informaciją apie įmonę

Gaukite visišką prieigą prie duomenų

Istorija

Registered capital

50 000 Sk

07 rgs 1998 - 22 grd 2009
Registered capital

1 660 EUR

23 grd 2009 - 07 lie 2010

Dažniausiai užduodami klausimai

Kur yra POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo būstinė?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo būstinė yra adresu Strakovo 11, Čierny Balog 976 52

Kokia yra POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo pramonės šaka?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo veikia Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja pramonės šakoje

Kuriais metais buvo pradėta POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo veikla?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo buvo įkurta 1998

Šaltiniai: MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI SLOVENSKEJ REPUBLIKY