Logo
Menu
Pārskats

Kopsavilkums

Kontaktinformācija

Ierēdņi19

Informācija par nodokļiem

Notikumi6

Vēsture2

Saistītie uzņēmumi3

FAQ

Riska faktori

ArrowAktivitātes? / 1

Nodokļu parādnieku sarakstā?

Uzziniet visu informāciju par POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
iegūstot pilnu piekļuvi

Pēdējo reizi atjaunināts: jūl 28, 2023

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo

Active

nav likvidācijas procesā vietnē 2023. gada 28. jūl

Cooperative

Slovākija 07 sep 1998 (pirms 26 gadiem)

Dalīties arTwitterFacebookLinkedin

Kopsavilkums

NosaukumsPOĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
Statuss
  • ActiveAktīvais
JurisdikcijaActiveSlovākija
Uzņēmuma numursCode36032310
Dibināšanas datums07 sep 1998 (pirms 26 gadiem) / 31 uzņēmumi ar to pašu datumu
Apmaksātais pamatkapitāls26 024 EUR
Juridiskā formaCooperative
Darbības veids
  • Sekundārais:
  • - Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja
  • - Závodné stravovanie
  • - Nákladná cestná doprava
  • - Ubytovanie v turistickej ubytovni
  • - Služby v rámci údržby miestnych komunikácií
  • - Prevádzkovanie špeciálnych vozidiel
Pārstāvības metodeZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Kontaktinformācija

Juridiskā adreseStrakovo 11, Čierny Balog 976 52

Ierēdņi

individual

IndividualSlovākija

Ing. Dalibor Majerčiak

Vice-chairman of the board of directors


Iecelts amatā30 sep 2021

Atkāpās no amata29 sep 2021

individual

IndividualSlovākija

Ing. Anton Repovský , Phd.

Vice-chairman of the board of directors


Iecelts amatā30 okt 2018

Atkāpās no amata13 nov 2019

Iegūstiet pilnīgu informāciju par uzņēmumu - reģistrējieties tagad.

Pievienojieties vairāk nekā 50 000 uzņēmumu, kas jau izmanto B2BHint.

Reģistrējieties

Informācija par nodokļiem

PVN
  • Maksā PVN
  • Reģistrācijas numursSK2020084022
  • Reģistrācijas datums11 jan 1999

Notikumi

Vecā vērtība

29 sep 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

19 jan 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

13 nov 2019

Terms ChangeZa družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva.

Uzziniet visu informāciju par uzņēmumu

Pilnīga piekļuve datiem

Vēsture

Registered capital

50 000 Sk

07 sep 1998 - 22 dec 2009
Registered capital

1 660 EUR

23 dec 2009 - 07 jūl 2010

Biežāk uzdotie jautājumi

Kur atrodas POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo galvenā mītne?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo galvenā mītne atrodas Strakovo 11, Čierny Balog 976 52

Kāda ir POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo nozare?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo darbojas Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja nozarē

Kurā gadā tika dibināts POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo tika dibināts 1998

Avoti: MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI SLOVENSKEJ REPUBLIKY