Logo
Menu
Overzicht

Samenvatting

Contact gegevens

Officieren19

Fiscale informatie

Evenementen6

Geschiedenis2

Verwante bedrijven3

FAQ

Risicofactoren

ArrowActiviteiten? / 1

Op de lijst van belastingschuldigen?

Ontdek alle informatie over POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
door volledige toegang te krijgen

Laatst bijgewerkt: jul 28, 2023

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo

Active

niet in vereffening is op 28 jul 2023

Cooperative

Slowakije 07 sep 1998 (26 jaar geleden)

Deel viaTwitterFacebookLinkedin

Samenvatting

NaamPOĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
Status
  • ActiveActief
BevoegdheidActiveSlowakije
BedrijfsnummerCode36032310
Oprichtingsdatum07 sep 1998 (26 jaar geleden) / 31 bedrijven met dezelfde datum
Gestort aandelenkapitaal26 024 EUR
Juridische vormCooperative
Soort activiteit
  • Secundair:
  • - Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja
  • - Závodné stravovanie
  • - Nákladná cestná doprava
  • - Ubytovanie v turistickej ubytovni
  • - Služby v rámci údržby miestnych komunikácií
  • - Prevádzkovanie špeciálnych vozidiel
Wijze van vertegenwoordigingZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Contact gegevens

Wettelijk adresStrakovo 11, Čierny Balog 976 52

Officieren

individual

IndividualSlowakije

Ing. Dalibor Majerčiak

Vice-chairman of the board of directors


Benoemd op30 sep 2021

Ontslag genomen op29 sep 2021

individual

IndividualSlowakije

Ing. Anton Repovský , Phd.

Vice-chairman of the board of directors


Benoemd op30 okt 2018

Ontslag genomen op13 nov 2019

Kom vooruit met volledige bedrijfsinformatie - registreer u nu.

Sluit u aan bij de 50.000+ bedrijven die B2BHint al gebruiken.

Aanmelden

Fiscale informatie

BTW
  • Betaalt BTWJa
  • RegistratienummerSK2020084022
  • Registratiedatum11 jan 1999

Evenementen

Oude waarde

29 sep 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

19 jan 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

13 nov 2019

Terms ChangeZa družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva.

Ontdek alle informatie over het bedrijf

Krijg volledige toegang tot de gegevens

Geschiedenis

Registered capital

50 000 Sk

07 sep 1998 - 22 dec 2009
Registered capital

1 660 EUR

23 dec 2009 - 07 jul 2010

Vaak gestelde vragen

Waar is het hoofdkantoor van POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo's hoofdkantoor is gevestigd op Strakovo 11, Čierny Balog 976 52

Wat is POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo's industrie?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo zit in de branche van Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja

In welk jaar werd POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo gestart?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo werd opgericht in 1998

Bronnen: MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI SLOVENSKEJ REPUBLIKY