Logo
Menu
Przegląd

Podsumowanie

Dane kontaktowe

Funkcjonariusze19

Informacje podatkowe

Wydarzenia6

Historia2

Firmy powiązane3

FAQ

Czynniki ryzyka

ArrowDziałalność? / 1

Na liście dłużników podatkowych?

Dowiedz się wszystkich informacji o POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
uzyskując pełny dostęp

Ostatnia aktualizacja: lip 28, 2023

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo

Active

nie jest w trakcie likwidacji na stronie 28 lip 2023

Cooperative

Słowacja 07 wrz 1998 (26 lat temu)

Share viaTwitterFacebookLinkedin

Podsumowanie

NazwaPOĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
Stan
  • ActiveAktywny
JurysdykcjaActiveSłowacja
Numer przedsiębiorstwaCode36032310
Data rejestracji07 wrz 1998 (26 lat temu) / 31 firmy z tą samą datą
Kapitał wpłacony26 024 EUR
Forma prawnaCooperative
Rodzaj działalności
  • Drugie:
  • - Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja
  • - Závodné stravovanie
  • - Nákladná cestná doprava
  • - Ubytovanie v turistickej ubytovni
  • - Služby v rámci údržby miestnych komunikácií
  • - Prevádzkovanie špeciálnych vozidiel
Sposób reprezentacjiZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Dane kontaktowe

Adres siedzibyStrakovo 11, Čierny Balog 976 52

Funkcjonariusze

individual

IndividualSłowacja

Ing. Dalibor Majerčiak

Vice-chairman of the board of directors


Powołany na30 wrz 2021

Odszedł w dniu29 wrz 2021

individual

IndividualSłowacja

Ing. Anton Repovský , Phd.

Vice-chairman of the board of directors


Powołany na30 paź 2018

Odszedł w dniu13 lis 2019

Bądź do przodu dzięki kompletnym informacjom o firmie - zarejestruj się już teraz.

Dołącz do ponad 50 000 firm korzystających już z B2BHint.

Zarejestruj się

Informacje podatkowe

VAT
  • Płaci VATTak
  • Numer rejestracyjnySK2020084022
  • Data rejestracji11 sty 1999

Wydarzenia

Stara wartość

29 wrz 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

19 sty 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

13 lis 2019

Terms ChangeZa družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva.

Znajdź wszystkie informacje o firmie

Pełny dostęp do danych

Historia

Registered capital

50 000 Sk

07 wrz 1998 - 22 gru 2009
Registered capital

1 660 EUR

23 gru 2009 - 07 lip 2010

Najczęściej zadawane pytania

Gdzie znajduje się siedziba firmy POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

Siedziba firmy POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo znajduje się pod adresem Strakovo 11, Čierny Balog 976 52

Czym zajmuje się firma POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

Firma POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo prowadzi działalność w branży Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja.

W którym roku rozpoczęła działalność firma POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo rozpoczęła działalność w 1998.

Źródła: MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI SLOVENSKEJ REPUBLIKY