Logo
Menu
Обзор

Сводка

Контактная информация

Должностные лица5

Связанные компании2

FAQ

Узнайте всю информацию о компании БЪЛГАРСКА СКЕЛЕ АСОЦИАЦИЯ
получив полный доступ к данным

Последнее обновление: июнь 07, 2024

БЪЛГАРСКА СКЕЛЕ АСОЦИАЦИЯ

Active

не находится в процессе прекращения на 7 июня 2024 г.

Ассоциация

Болгария 23 апр. 2020 (4 года назад)

Поделиться черезTwitterFacebookLinkedin

Сводка

Название"БЪЛГАРСКА СКЕЛЕ АСОЦИАЦИЯ" Association
Краткое названиеБЪЛГАРСКА СКЕЛЕ АСОЦИАЦИЯ
Статус
  • ActiveАктивен
ЮрисдикцияActiveБолгария
Номер предприятияCode176729901
Дата регистрации23 апр. 2020 (4 года назад) / 105 компании с одинаковой датой
Организационно-правовая формаАссоциация
Виды деятельности
  • Описание:
  • 1.Подпомагане и защита на интересите на членовете на Сдружението; 2.Съдействие на специалистите, работещи в областта на производство, дистрибуция, продажба, отдаване под наем, монтаж и др. в областта на скелетата в България да повишават познанията и квалификацията си; 3.Подобряване контактите и сътрудничеството между неправителствените организации, местните власти, бизнеса и гражданите; 4.Съдействие за установяване на сътрудничество между работещите в областта на скелетата и/или в други сфери на дейност и специалности за обмяна на опит и приложение на положителни практики и методи на работа в областта на скелетата; 5.Подпомагане развитието и спазването на професионалната етика и стандартите за работа със скеле в страната; 6.Популяризиране сред обществеността необходимостта от спазването на стандарти за работа със скеле и развитието на тази дейност; 7.Подпомагане и координиране общите бизнес, технически, икономически и социални интереси на членовете на сдружението, включително и осъществяване на представителство, защита и отстояване на икономическите интереси на членовете си; 8.Осъществяване постоянна връзка между членовете на сдружението и чуждестранни сдружения, като подпомага взаимната комуникация, обмяна на опит, добри практики, европейски стандарти и изисквания, know how и др. във връзка с развитието и подобряването на работата на членовете на сдружението в областта на скелетата в България; 9.Подпомагане, координиране и даване на насоки на членовете на сдружението при прилагането европейските нормативни изисквания и въвеждането им при съобразяването със спецификите на националните практики в областта на строителството, услугите и монтажа на скеле. 10.Постигане на единни правила за експлоатация на скеле и изравняване съдържанието на професионалните курсове и степени на квалификация с Европейските.

Контактная информация

Юридический адресБЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1839, р-н Кремиковци, кв.Враждебна, м.Нова махала № 46

Должностные лица

individual

IndividualБолгария

Иво Минков Дочев

Представитель


Страна проживанияБЪЛГАРИЯ

individual

IndividualБолгария

Общо Събрание

Authority

Получите полную информацию о компании - зарегистрируйтесь сейчас.

Присоединяйтесь к 50 000+ предприятиям, которые уже используют B2BHint.

Зарегистрироваться

Связанные компании по должностным лицам

Часто задаваемые вопросы

Где находится штаб-квартира БЪЛГАРСКА СКЕЛЕ АСОЦИАЦИЯ?

Штаб-квартира БЪЛГАРСКА СКЕЛЕ АСОЦИАЦИЯ находится по адресу БЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1839, р-н Кремиковци, кв.Враждебна, м.Нова махала № 46.

В каком году была основана компания БЪЛГАРСКА СКЕЛЕ АСОЦИАЦИЯ?

БЪЛГАРСКА СКЕЛЕ АСОЦИАЦИЯ была основана в 2020 году

Источники: Единен портал за заявяване на електронни административни услуги