Logo
Menu
Обзор

Сводка

Контактная информация

Должностные лица11

Связанные компании2

FAQ

Узнайте всю информацию о компании Левски на Левскарите
получив полный доступ к данным

Последнее обновление: июнь 11, 2024

Левски на Левскарите

Active

не находится в процессе прекращения на 11 июня 2024 г.

Ассоциация

Болгария 09 мая 2022 (2 года назад)

Поделиться черезTwitterFacebookLinkedin

Сводка

Название"Левски на Левскарите" Association
Краткое названиеЛевски на Левскарите
Статус
  • ActiveАктивен
ЮрисдикцияActiveБолгария
Номер предприятияCode206927888
Дата регистрации09 мая 2022 (2 года назад) / 51 компании с одинаковой датой
Организационно-правовая формаАссоциация
Виды деятельности
  • Описание:
  • 1. Да обедини всички левскари от страната и по света, за защита на техните колективни права и законни интереси, като създаде институционална рамка за реализиране на стремежите и желанията им за развитие и подкрепа на Професионален футболен клуб „Левски“ . 2. Да работи за запазване и утвърждаване на историческите ценности и идеали на Професионален футболен клуб „Левски“ завещани на поколенията от неговите създатели и от всички деятели на клуба, които са работили за създаването и утвърждаването на тези ценности и идеали през годините. 3. Да пази чист и неопетнен авторитета на Професионален футболен клуб „Левски“ и на неговите деятели и привърженици, като популяризира успехите и постиженията на клуба, брани спортната и моралната философия, с която клуба се идентифицира в българското общество и отстоява наложения през годините исторически профил на клуба, като социален феномен в Република България и пример за висок спортен и обществен морал, флагман на българския спорт и извор на добродетели, които да бъдат следвани от подрастващото българско поколение. 4. Да отстоява демократичния и прозрачен принцип за управление и развитие на Професионален футболен клуб „Левски“. 5. Да работи за постигането на съпричастност у всички привърженици на Професионален футболен клуб „Левски“ с неговия клубен живот, развитие и управление. 6. Да работи за изграждането и възпитанието на висок морал, културно поведение, толерантност, висока спортна компетентност, солидарност и съпричастност с принципите на честната игра у всички привърженици на Професионален футболен клуб „Левски“; 7. Да обединява усилията на всички привърженици на Професионален футболен клуб „Левски“ за неговото превръщане в успешен спортен и икономически ефективен публичен проект, както и за издигането му до нивото на развитие на най- добрите европейски и световни футболни клубове.

Контактная информация

Юридический адресБЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1517, р-н Подуяне, "Тодорини кукли” № 47, Стадион „Георги Аспарухов“, сектор „А“

Должностные лица

individual

IndividualБолгария

Общо Събрание

Authority

individual

IndividualБолгария

Димитър Миланов Костадинов

Представитель


Страна проживанияБЪЛГАРИЯ

Получите полную информацию о компании - зарегистрируйтесь сейчас.

Присоединяйтесь к 50 000+ предприятиям, которые уже используют B2BHint.

Зарегистрироваться

Связанные компании по должностным лицам

Часто задаваемые вопросы

Где находится штаб-квартира Левски на Левскарите?

Штаб-квартира Левски на Левскарите находится по адресу БЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1517, р-н Подуяне, "Тодорини кукли” № 47, Стадион „Георги Аспарухов“, сектор „А“.

В каком году была основана компания Левски на Левскарите?

Левски на Левскарите была основана в 2022 году

Источники: Единен портал за заявяване на електронни административни услуги