Logo
Menu
Обзор

Сводка

Контактная информация

Должностные лица19

Налоговая информация

События6

История2

Связанные компании3

FAQ

Факторы риска

ArrowДеятельность? / 1

В списке налоговых должников?

Узнайте всю информацию о компании POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
получив полный доступ к данным

Последнее обновление: июль 28, 2023

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo

Active

не находится в процессе прекращения на 28 июля 2023 г.

кооперативный

Словакия 07 сент. 1998 (26 лет назад)

Поделиться черезTwitterFacebookLinkedin

Сводка

НазваниеPOĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
Статус
  • ActiveАктивный
ЮрисдикцияActiveСловакия
Номер предприятияCode36032310
Дата регистрации07 сент. 1998 (26 лет назад) / 31 компании с одинаковой датой
Оплачено в уставном капитале26 024 EUR
Организационно-правовая формакооперативный
Виды деятельности
  • Дополнительные:
  • - Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja
  • - Závodné stravovanie
  • - Nákladná cestná doprava
  • - Ubytovanie v turistickej ubytovni
  • - Služby v rámci údržby miestnych komunikácií
  • - Prevádzkovanie špeciálnych vozidiel
Метод представленияZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Контактная информация

Юридический адресStrakovo 11, Čierny Balog 976 52

Должностные лица

individual

IndividualСловакия

Ing. Dalibor Majerčiak

Vice-chairman of the board of directors


Вступил в должность30 сент. 2021

Ушел в отставку29 сент. 2021

individual

IndividualСловакия

Ing. Anton Repovský , Phd.

Vice-chairman of the board of directors


Вступил в должность30 окт. 2018

Ушел в отставку13 нояб. 2019

Получите полную информацию о компании - зарегистрируйтесь сейчас.

Присоединяйтесь к 50 000+ предприятиям, которые уже используют B2BHint.

Зарегистрироваться

Налоговая информация

НДС
  • Платит НДСДа
  • Регистрационный номерSK2020084022
  • Дата регистрации11 янв. 1999

События

Старое значение

29 сент. 2021

Изменение условийZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

19 янв. 2021

Изменение условийZa družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

13 нояб. 2019

Изменение условийZa družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva.

Узнайте всю информацию о компании

Получите полный доступ к данным

История

Registered capital

50 000 Sk

07 сент. 1998 - 22 дек. 2009
Registered capital

1 660 EUR

23 дек. 2009 - 07 июля 2010

Часто задаваемые вопросы

Где находится штаб-квартира POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

Штаб-квартира POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo находится по адресу Strakovo 11, Čierny Balog 976 52.

Какова отрасль POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

Отрасль POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo - Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja.

В каком году была основана компания POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo была основана в 1998 году

Источники: MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI SLOVENSKEJ REPUBLIKY