Logo
Menu
Genel Bakış

Özet

İletişim bilgileri3

Memurlar6

İlgili şirketler2

FAQ

Tam erişim sağlayarak СДРУЖЕНИЕ "МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ ГЛОБАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ"
hakkındaki tüm bilgileri öğrenin

Son güncelleme: Haz 24, 2024

СДРУЖЕНИЕ "МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ ГЛОБАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ"

Active

tasfiye sürecinde değildir üzerinde 24 Haz 2024

Сдружение

Bulgaristan 02 Nis 2018 (6 yıl önce)

Üzerinden paylaşTwitterFacebookLinkedin

Özet

İsim"СДРУЖЕНИЕ "МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ ГЛОБАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ"" Association
Kısa İsimСДРУЖЕНИЕ "МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ ГЛОБАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ"
Durum
  • ActiveАктивен
Yargı YetkisiActiveBulgaristan
Şirket numarasıCode175727349
Kuruluş Tarihi02 Nis 2018 (6 yıl önce) / 151 şirketler aynı tarihle
Yasal biçimСдружение
Faaliyet türü
  • Birincil:
  • #9499 - Başka yerde sınıflandırılmamış diğer üye olunan kuruluşların faaliyetleri
  • Açıklama:
  • Да съдейства за сътрудничеството между младежи от различни страни, чрез предоставяне на възможности и осигуряване на подкрепа на младите хора да участват в младежки прояви инициативи и дейности. Да отстоява и развива демократичните принципи на добро управление като работи за разширяването на участието на младите хора в демократичния живот на Европа и света при утвърждаване на духовните ценности и оказване на действен граждански контрол. Да засили формирането на структуриран диалог между младите хора и участието на младежта и младежките организации в демократичното развитие на обществото на европейско и международно ниво. Да насърчава и развива междукултурния и образователен диалог сред младежите от различни страни. Да насърчава комуникацията и обмена на информация между младите хора на европейско и международно ниво; Да съдейства за обмен на най-добри практики във всички области. Да съдейства за създаване и развитие на мрежи и други качествени структури за млади хора. Да насърчава обмена и подготовката на кадри и разработването на партньорства и мрежи между младежките организации. Да съдейства за участие на младите хора в различни видове доброволни дейности на европейско и международно ниво, за да могат младите хора да изразяват тяхната лична ангажираност чрез доброволни дейности ; Да подпомогне процеса на изграждане при младите хора с основни ценности - защита човешкото достойнство, равенството, човешките права, търпимостта и липсата на дискриминация; Да подпомагане информираността на младите хора и специално внимание за младежите с увреждания. Да създава форми за привличането на младите хора в дейности, насърчаващи солидарността и засилване на социалната сплотеност между гражданите на европейско и международно ниво; Да участва в инициирането, формирането и реализирането на международни младежки програми за опазване на околната среда. Да съдейства за развитието и осъществяването на спортни инициативи. Да насърчава създаването на правила за прозрачност, финансова отчетност и подходяща структура на управление на младежки организации. Да способства за повишаване на информираността, знанията и уменията за разработване, управление и реализиране на младежки проекти по европейски програми. Да съдейства и работи в областта на изследвания, наблюдение, анализ и разработване на проектозакони; провеждане на кампании и предлагане на законодателни промени; Да подкрепя други организации, имащи цели подобни на целите на Сдружението. Да подпомага развитието, укрепването и утвърждаването на гражданското общество в България. Да съдейства и работи по международни образователни и обменни програми.

İletişim bilgileri

Yasal adresБЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1407, р-н Оборище, Московска № 29, ent. 1, fl. 4
E-posta
  • iag************
Telefon
  • +35*************
  • 088*******

Memurlar

individual

IndividualBulgaristan

Надежда Иванова Лазарова

Management body


İkamet edilen ülkeБЪЛГАРИЯ

Eksiksiz şirket bilgileri ile öne geçin - şimdi kaydolun.

Halihazırda B2BHint kullanan 50.000'den fazla işletmeye katılın.

Kaydolun

Yetkililere göre ilgili şirketler

Sıkça sorulan sorular

СДРУЖЕНИЕ "МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ ГЛОБАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ"'nin merkezi nerede?

СДРУЖЕНИЕ "МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ ГЛОБАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ"'nin merkezi БЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1407, р-н Оборище, Московска № 29, ent. 1, fl. 4

СДРУЖЕНИЕ "МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ ГЛОБАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ"'nin sektörü nedir?

СДРУЖЕНИЕ "МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ ГЛОБАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ" Başka yerde sınıflandırılmamış diğer üye olunan kuruluşların faaliyetleri sektöründe yer almaktadır.

СДРУЖЕНИЕ "МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ ГЛОБАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ" hangi yıl kuruldu?

СДРУЖЕНИЕ "МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ ГЛОБАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ" 2018 yılında kuruldu

Kaynaklar: Единен портал за заявяване на електронни административни услуги