Logo
Menu
Genel Bakış

Özet

İletişim bilgileri

Memurlar19

Vergi bilgileri

Etkinlikler6

Tarih2

İlgili şirketler3

FAQ

Risk Faktörleri

ArrowFaaliyetler? / 1

Vergi borçluları listesinde?

Tam erişim sağlayarak POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
hakkındaki tüm bilgileri öğrenin

Son güncelleme: Tem 28, 2023

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo

Active

tasfiye sürecinde değildir üzerinde 28 Tem 2023

Cooperative

Slovakya 07 Eyl 1998 (26 yıl önce)

Üzerinden paylaşTwitterFacebookLinkedin

Özet

İsimPOĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
Durum
  • ActiveActive
Yargı YetkisiActiveSlovakya
Şirket numarasıCode36032310
Kuruluş Tarihi07 Eyl 1998 (26 yıl önce) / 31 şirketler aynı tarihle
Ödenmiş sermaye26 024 EUR
Yasal biçimCooperative
Faaliyet türü
  • İkincil:
  • - Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja
  • - Závodné stravovanie
  • - Nákladná cestná doprava
  • - Ubytovanie v turistickej ubytovni
  • - Služby v rámci údržby miestnych komunikácií
  • - Prevádzkovanie špeciálnych vozidiel
Temsil yöntemiZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

İletişim bilgileri

Yasal adresStrakovo 11, Čierny Balog 976 52

Memurlar

individual

IndividualSlovakya

Ing. Dalibor Majerčiak

Vice-chairman of the board of directors


Şu tarihte atandı30 Eyl 2021

İstifa tarihi29 Eyl 2021

individual

IndividualSlovakya

Ing. Anton Repovský , Phd.

Vice-chairman of the board of directors


Şu tarihte atandı30 Eki 2018

İstifa tarihi13 Kas 2019

Eksiksiz şirket bilgileri ile öne geçin - şimdi kaydolun.

Halihazırda B2BHint kullanan 50.000'den fazla işletmeye katılın.

Kaydolun

Vergi bilgileri

KDV
  • KDV öderEvet
  • Kayıt numarasıSK2020084022
  • Kayıt tarihi11 Oca 1999

Etkinlikler

Eski değer

29 Eyl 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

19 Oca 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

13 Kas 2019

Terms ChangeZa družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva.

Şirket hakkındaki tüm bilgileri öğrenin

Verilere tam erişim elde edin

Tarih

Registered capital

50 000 Sk

07 Eyl 1998 - 22 Ara 2009
Registered capital

1 660 EUR

23 Ara 2009 - 07 Tem 2010

Sıkça sorulan sorular

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo'nin merkezi nerede?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo'nin merkezi Strakovo 11, Čierny Balog 976 52

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo'nin sektörü nedir?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja sektöründe yer almaktadır.

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo hangi yıl kuruldu?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo 1998 yılında kuruldu

Kaynaklar: MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI SLOVENSKEJ REPUBLIKY