Logo
Menu
Огляд

Резюме

Контактні дані

Офіцери19

Податкова інформація

Події6

Історія2

Споріднені компанії3

FAQ

Фактори ризику

ArrowДіяльність? / 1

У списку податкових боржників?

Дізнайтеся всю інформацію про POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
отримавши повний доступ

Останнє оновлення: лип 28, 2023

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo

Active

не перебуває на стадії ліквідації на 28 лип 2023 р.

Cooperative

Словаччина 07 вер 1998 (26 років тому)

Поділіться черезTwitterFacebookLinkedin

Резюме

Ім'яPOĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
Статус
  • ActiveActive
ЮрисдикціяActiveСловаччина
Номер компаніїCode36032310
Дата реєстрації07 вер 1998 (26 років тому) / 31 компанії з тією ж датою
Сплачений статутний капітал26 024 EUR
Організаційно-правова формаCooperative
Вид діяльності
  • Вторинний:
  • - Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja
  • - Závodné stravovanie
  • - Nákladná cestná doprava
  • - Ubytovanie v turistickej ubytovni
  • - Služby v rámci údržby miestnych komunikácií
  • - Prevádzkovanie špeciálnych vozidiel
Спосіб представленняZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Контактні дані

Юридична адресаStrakovo 11, Čierny Balog 976 52

Офіцери

individual

IndividualСловаччина

Ing. Dalibor Majerčiak

Vice-chairman of the board of directors


Призначено на посаду30 вер 2021

Звільнився з посади за власним бажанням29 вер 2021

individual

IndividualСловаччина

Ing. Anton Repovský , Phd.

Vice-chairman of the board of directors


Призначено на посаду30 жовт 2018

Звільнився з посади за власним бажанням13 лист 2019

Отримайте повну інформацію про компанію - зареєструйтесь зараз.

Приєднуйтесь до 50 000+ компаній, які вже використовують B2BHint.

Зареєструватися

Податкова інформація

ПДВ
  • Сплачує ПДВТак
  • Реєстраційний номерSK2020084022
  • Дата реєстрації11 січ 1999

Події

Старе значення

29 вер 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

19 січ 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

13 лист 2019

Terms ChangeZa družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva.

Дізнайтеся всю інформацію про компанію

Отримайте повний доступ до даних

Історія

Registered capital

50 000 Sk

07 вер 1998 - 22 груд 2009
Registered capital

1 660 EUR

23 груд 2009 - 07 лип 2010

Поширені запитання

Де знаходиться штаб-квартира POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

Штаб-квартира POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo знаходиться за адресою Strakovo 11, Čierny Balog 976 52

Яка галузь промисловості POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo працює в галузі Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja

В якому році була заснована POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo було розпочато у 1998

Джерела: MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI SLOVENSKEJ REPUBLIKY