Logo
Menu
Overview

Summary

Contact details

Officers8

History3

Related companies2

FAQ

Risk Factors

ArrowActivities? / 2

In the bankruptcy register?

Unreliable VAT payer?

Specialized Organizations

ArrowFinancial Organizations? / 3

Non-bank consumer credit providers?

Independent consumer credit intermediaries?

Consumer credit intermediaries?

Find out all the information about Česká fotbiliardová asociace, z. s. v likvidaci
by getting full access

Last updated: Apr 22, 2022

Česká fotbiliardová asociace, z. s. v likvidaci

Cancel

is inactive

Czech Republic 18 Mar 2015 (9 years ago)

Share viaTwitterFacebookLinkedin

Contact details

Legal addressPrůmyslová 7, Chrudim IV, Chrudim, Chrudim, 53701, Czechia

Officers

individual

IndividualCzech Republic

Jan Horák

Chairman


Appointed on18 Mar 2015

Resigned on21 Nov 2017

individual

IndividualCzech Republic

Jan Horák

Chairman


Appointed on18 Mar 2015

Resigned on21 Nov 2017

Get ahead with complete company information - register now.

Join the 50,000+ businesses already using B2BHint.

Sign up

History

Scope of business

Cíle, poslání a principy Spolku 1.propagace hry FOTBILIARD 2.organizování a pořádání utkání a soutěží ve hře FOTBILIARD 3.zajištění půjčení hry FOTBILIARD na různé sportovní a společenské akce 4.zajištění sponzorů pro hru FOTBILIARD 5.vytváření spolupráce se sportovními týmy různých sportovních zaměření 6.vytváření podmínek pro provozování Fotbiliardu, který je realizován v členských fotbiliardových klubech a jednotách Hlavní činnost Spolku 1.Spolek vykonává hlavní činnosti za účelem dosažení svých cílů v souladu se svým posláním tak, jak je vymezeno v čl. IV. těchto stanov. Žádná z hlavních činností spolku není podnikáním ani výdělečnou činností. 2.Hlavní činnost může být financována především, ale nejenom z členských příspěvků dle čl. VII těchto stanov, grantů a sponzorských darů a ze zisku z vedlejších činností dle čl. VI těchto stanov. Je-li při výkonu hlavní činnosti dosaženo příjmu, použije S polek tyto příjmy k pokrytí nákladů na spolkovou činnost, či na úhradu své správy. Příjmy z výkonu hlavní činnosti Spolku nepřesáhnou náklady. 3.Spolek provozuje a vykonává následující hlavní činnosti: a)podporuje výkon sportovní činnosti, konkrétně pak hraní hry FOTBILIARD, její organizaci, řízení, propagaci, a další s tím související úkoly b)organizuje a pořádá utkání a soutěže ve hře FOTBILIARD, c)vytváří podmínky pro provozování Fotbiliardu, který je realizován v členských fotbiliardových klubech a jednotách, d)získává finanční prostředky a materiální prostředky k zajištění své činnosti.

18 Mar 2015 - 21 Nov 2017
Scope of business

Vedlejší činnost Spolku Jelikož je provozování hlavní činnosti spolku spojeno s náklady, může Spolek vykonávat i hospodářské, či jiné výdělečné činnosti vedlejší a to jak pro podporu hlavní činnosti, tak i za účelem hospodárného využití majetku Spolku. Zisk z těchto činností Spo lek používá především k podpoře hlavních činností dle čl. VI. těchto stanov, dalších spolkových činností a k úhradě nákladů na vlastní správu.

18 Mar 2015 - 21 Nov 2017
Other facts

Na základě usnesení z členské schůze spolku ze dne 17.7.2017 bylo rozhodnuto o zrušení spolku s likvidací a byl jmenován likvidátor.

23 Aug 2017 - 21 Nov 2017

Find out all the information about the company

Get full access to the data

Frequently asked questions

Where is Česká fotbiliardová asociace, z. s. v likvidaci's headquarters?

Česká fotbiliardová asociace, z. s. v likvidaci's headquarters is located at Průmyslová 7, Chrudim IV, Chrudim, Chrudim, 53701, Czechia

What is Česká fotbiliardová asociace, z. s. v likvidaci's industry?

Česká fotbiliardová asociace, z. s. v likvidaci is in the industry of Vedlejší činnost Spolku Jelikož je provozování hlavní činnosti spolku spojeno s náklady, může Spolek vykonávat i hospodářské, či jiné výdělečné činnosti vedlejší a to jak pro podporu hlavní činnosti, tak i za účelem hospodárného využití majetku Spolku. Zisk z těchto činností Spo lek používá především k podpoře hlavních činností dle čl. VI. těchto stanov, dalších spolkových činností a k úhradě nákladů na vlastní správu.

What year was Česká fotbiliardová asociace, z. s. v likvidaci started?

Česká fotbiliardová asociace, z. s. v likvidaci was started in 2015

Sources: Administrativní registr ekonomických subjektů