Logo
Menu
Overview

Summary

Contact details

Officers19

Tax information

Events6

History2

Related companies3

FAQ

Risk Factors

ArrowActivities? / 1

On the list of tax debtors?

Find out all the information about POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
by getting full access

Last updated: Jul 28, 2023

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo

Active

is not in process of liquidation on Jul 28, 2023

Cooperative

Slovakia 07 Sep 1998 (26 years ago)

Share viaTwitterFacebookLinkedin

Summary

NamePOĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
Status
  • ActiveActive
JurisdictionActiveSlovakia
Company numberCode36032310
Incorporation Date07 Sep 1998 (26 years ago) / 31 companies with the same date
Paid share capital26 024 EUR
Legal formCooperative
Type of activity
  • Secondary:
  • - Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja
  • - Závodné stravovanie
  • - Nákladná cestná doprava
  • - Ubytovanie v turistickej ubytovni
  • - Služby v rámci údržby miestnych komunikácií
  • - Prevádzkovanie špeciálnych vozidiel
Method of representationZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Contact details

Legal addressStrakovo 11, Čierny Balog 976 52

Officers

individual

IndividualSlovakia

Ing. Dalibor Majerčiak

Vice-chairman of the board of directors


Appointed on30 Sep 2021

Resigned on29 Sep 2021

individual

IndividualSlovakia

Ing. Anton Repovský , Phd.

Vice-chairman of the board of directors


Appointed on30 Oct 2018

Resigned on13 Nov 2019

Get ahead with complete company information - register now.

Join the 50,000+ businesses already using B2BHint.

Sign up

Tax information

VAT
  • Pays VATYes
  • Registration numberSK2020084022
  • Registration date11 Jan 1999

Events

Old value

29 Sep 2021

Terms changeZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

19 Jan 2021

Terms changeZa družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

13 Nov 2019

Terms changeZa družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva.

Find out all the information about the company

Get full access to the data

History

Registered capital

50 000 Sk

07 Sep 1998 - 22 Dec 2009
Registered capital

1 660 EUR

23 Dec 2009 - 07 Jul 2010

Frequently asked questions

Where is POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo's headquarters?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo's headquarters is located at Strakovo 11, Čierny Balog 976 52

What is POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo's industry?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo is in the industry of Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja

What year was POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo started?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo was started in 1998

Sources: MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI SLOVENSKEJ REPUBLIKY