Logo
Menu
Vue d'ensemble

Résumé

Coordonnées de contact

Officiers11

Sociétés apparentées2

FAQ

Découvrez toutes les informations sur Левски на Левскарите
en obtenant un accès complet.

Dernière mise à jour: juin 11, 2024

Левски на Левскарите

Active

n'est pas en cours de liquidation sur 11 juin 2024

Association

Bulgarie 09 mai 2022 (il y a 2 ans)

Partager viaTwitterFacebookLinkedin

Résumé

Nom"Левски на Левскарите" Association
Nom courtЛевски на Левскарите
Statut
  • ActiveАктивен
CompétenceActiveBulgarie
Numéro d'entrepriseCode206927888
Date de constitution en société09 mai 2022 (il y a 2 ans) / 51 entreprises avec la même date
Forme juridiqueAssociation
Type d'activité
  • Description:
  • 1. Да обедини всички левскари от страната и по света, за защита на техните колективни права и законни интереси, като създаде институционална рамка за реализиране на стремежите и желанията им за развитие и подкрепа на Професионален футболен клуб „Левски“ . 2. Да работи за запазване и утвърждаване на историческите ценности и идеали на Професионален футболен клуб „Левски“ завещани на поколенията от неговите създатели и от всички деятели на клуба, които са работили за създаването и утвърждаването на тези ценности и идеали през годините. 3. Да пази чист и неопетнен авторитета на Професионален футболен клуб „Левски“ и на неговите деятели и привърженици, като популяризира успехите и постиженията на клуба, брани спортната и моралната философия, с която клуба се идентифицира в българското общество и отстоява наложения през годините исторически профил на клуба, като социален феномен в Република България и пример за висок спортен и обществен морал, флагман на българския спорт и извор на добродетели, които да бъдат следвани от подрастващото българско поколение. 4. Да отстоява демократичния и прозрачен принцип за управление и развитие на Професионален футболен клуб „Левски“. 5. Да работи за постигането на съпричастност у всички привърженици на Професионален футболен клуб „Левски“ с неговия клубен живот, развитие и управление. 6. Да работи за изграждането и възпитанието на висок морал, културно поведение, толерантност, висока спортна компетентност, солидарност и съпричастност с принципите на честната игра у всички привърженици на Професионален футболен клуб „Левски“; 7. Да обединява усилията на всички привърженици на Професионален футболен клуб „Левски“ за неговото превръщане в успешен спортен и икономически ефективен публичен проект, както и за издигането му до нивото на развитие на най- добрите европейски и световни футболни клубове.

Coordonnées de contact

Adresse légaleБЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1517, р-н Подуяне, "Тодорини кукли” № 47, Стадион „Георги Аспарухов“, сектор „А“

Officiers

individual

IndividualBulgarie

Общо Събрание

Authority

individual

IndividualBulgarie

Димитър Миланов Костадинов

Représentant


Pays de résidenceБЪЛГАРИЯ

Prenez de l'avance grâce à des informations complètes sur l'entreprise - inscrivez-vous dès maintenant.

Rejoignez les plus de 50 000 entreprises qui utilisent déjà B2BHint.

S'inscrire

Questions fréquemment posées

Où se trouve le siège de Левски на Левскарите?

Le siège social de Левски на Левскарите est situé à БЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1517, р-н Подуяне, "Тодорини кукли” № 47, Стадион „Георги Аспарухов“, сектор „А“.

En quelle année a été créée la société Левски на Левскарите?

Левски на Левскарите a été créée en 2022.

Sources: Единен портал за заявяване на електронни административни услуги