Logo
Menu
Vue d'ensemble

Résumé

Coordonnées de contact

Officiers19

Informations fiscales

Événements6

Histoire2

Sociétés apparentées3

FAQ

Facteurs de risque

ArrowActivités? / 1

Sur la liste des débiteurs fiscaux?

Découvrez toutes les informations sur POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
en obtenant un accès complet.

Dernière mise à jour: juil. 28, 2023

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo

Active

n'est pas en cours de liquidation sur 28 juil. 2023

Cooperative

Slovaquie 07 sept. 1998 (il y a 26 ans)

Partager viaTwitterFacebookLinkedin

Résumé

NomPOĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo
Statut
  • ActiveActif
CompétenceActiveSlovaquie
Numéro d'entrepriseCode36032310
Date de constitution en société07 sept. 1998 (il y a 26 ans) / 31 entreprises avec la même date
Capital social libéré26 024 EUR
Forme juridiqueCooperative
Type d'activité
  • Secondaire:
  • - Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja
  • - Závodné stravovanie
  • - Nákladná cestná doprava
  • - Ubytovanie v turistickej ubytovni
  • - Služby v rámci údržby miestnych komunikácií
  • - Prevádzkovanie špeciálnych vozidiel
Mode de représentationZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Coordonnées de contact

Adresse légaleStrakovo 11, Čierny Balog 976 52

Officiers

individual

IndividualSlovaquie

Ing. Dalibor Majerčiak

Vice-chairman of the board of directors


Nommé le30 sept. 2021

Démissionné le29 sept. 2021

individual

IndividualSlovaquie

Ing. Anton Repovský , Phd.

Vice-chairman of the board of directors


Nommé le30 oct. 2018

Démissionné le13 nov. 2019

Prenez de l'avance grâce à des informations complètes sur l'entreprise - inscrivez-vous dès maintenant.

Rejoignez les plus de 50 000 entreprises qui utilisent déjà B2BHint.

S'inscrire

Informations fiscales

TVA
  • Paie la TVAOui
  • Numéro d'enregistrementSK2020084022
  • Date d'enregistrement11 janv. 1999

Événements

Ancienne valeur

29 sept. 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok a listiny o právnych úkonoch podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným členom predstavenstva alebo dvaja členovia predstavenstva spoločne. Podpisovanie za Družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu Družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

19 janv. 2021

Terms ChangeZa družstvo koná navonok predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje predseda predstavenstva spoločne s jedným podpredsedom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

13 nov. 2019

Terms ChangeZa družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Podpisovanie za družstvo sa vykoná tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu družstva, menám, priezviskám a funkciám, podpisujúci pripoja svoj podpis. Ak zákon nevyžaduje podpis úradne osvedčený, môže podpisujúci nahradiť svoj podpis faksimile svojho podpisu.

Za družstvo koná navonok spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva. Listiny o právnych úkonoch, kde je predpísaná písomná forma podpisuje spoločne predseda predstavenstva a jeden z podpredsedov predstavenstva alebo spoločne jeden z podpredsedov predstavenstva s členom predstavenstva.

Obtenir toutes les informations sur l'entreprise

Obtenir un accès complet aux données

Histoire

Registered capital

50 000 Sk

07 sept. 1998 - 22 déc. 2009
Registered capital

1 660 EUR

23 déc. 2009 - 07 juil. 2010

Questions fréquemment posées

Où se trouve le siège de POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

Le siège social de POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo est situé à Strakovo 11, Čierny Balog 976 52.

Quel est le secteur d'activité de POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo est dans l'industrie de Poľnohospodárstvo a lesníctvo včítane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja.

En quelle année a été créée la société POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo?

POĽNOPRODUKT Čierny Balog, družstvo a été créée en 1998.

Sources: MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI SLOVENSKEJ REPUBLIKY