Logo
Menu
Prezentare generală

Rezumat

Date de contact1

Persoane4

Companii conexe2

FAQ

Aflați toate informațiile despre ЕНЕРДЖИ ФОР ФЮЧЪР
obținând acces complet

Ultima actualizare: Iun. 15, 2024

ENERGY FOR FUTURE LTD

Active

nu este în curs de lichidare la data de 15 Iun. 2024

Societate cu răspundere limitată

Bulgaria 30 Dec. 2022 (acum un an)

Partajați prinTwitterFacebookLinkedin

Rezumat

Denumire"ЕНЕРДЖИ ФОР ФЮЧЪР" LLC
Denumire prescurtatăЕНЕРДЖИ ФОР ФЮЧЪР
Denumire brandENERGY FOR FUTURE LTD
Statut
  • ActiveАктивен
AutoritateaActiveBulgaria
Numărul companieiCode207206720
Data înfiinţării30 Dec. 2022 (acum un an) / 138 companii cu aceeași dată
Capital social subscris220100 BGN
Plătit în capitalul social220100 BGN
Forma juridicăSocietate cu răspundere limitată
Obiecte de activitate
  • Descriere:
  • Изграждане, експлоатация и поддръжка на фотоволтаични паркове, производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници, внос, износ и търговия със соларни панели; организация, управление и експлоатация на вятърни електроцентрали и проекти за алтернативна енергия от възобновяеми енергийни източници; консултантски услуги в областта на алтернативните енергии, реализиране на проекти за независими умни градове, реализация и управление на проекти, свързани с възобновяемите и алтернативните енергийни източници, внедряване и популяризиране на енергийна ефективност при производството, строителството, преноса и консумацията на енергия, организиране, оперативно планиране, координиране и управление на енергийна система от възобновяеми източници, търговия с газ и вредни емисии, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, правно представителство, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, валутни сделки, сделки с ценни, цветни и черни метали, търговия с горива, производство на стоки и услуги с цел продажба, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни и програмни услуги, осъществяване на входящ контрол за спазването на изискванията към храните, мерките и условията за осигуряване хигиена на храните и тяхната безопасност на всички етапи на тяхното производство, преработка и дистрибуция, търговски с хранителни, медицински и биологични продукти, осъществяване на контрол за съблюдаване на температурен режим на хладилни съоръжения, хигиена на търговските обекти и персонала, импорт, експорт и покупко-продажба на автомобили; вътрешна и външна търговия с моторни превозни средства; търговия със стоки от всякакъв вид, внос на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили с цел препродажба; търговия с авточасти и сервизна дейност; транспортна и спедиторска дейност, както и всякаква друга търговска дейност, която не е забранена от закона, а за дейности, за които се изисква лицензионен или регистрационен режим, след получаване на съответните разрешения и лицензи или след извършване на надлежните регистрации.

Date de contact

Adresa juridicăБЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1142, р-н Средец, бул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ № 12, bl. 1, ent. 1, fl. 1
E-mail
  • gur**********************

Persoane

individual

IndividualBulgaria

Димитър Димитров Гурмев

Director general


Țară de reședințaБЪЛГАРИЯ

individual

IndividualBulgaria

Тодор Василев Дилчев

Director general


Țară de reședințaБЪЛГАРИЯ

Accesați informații complete despre companie - înregistrați-vă acum.

Alăturați-vă celor peste 50.000 de întreprinderi care utilizează deja B2BHint.

Înregistrați-vă

Întrebări frecvente

Unde este sediul central al ЕНЕРДЖИ ФОР ФЮЧЪР?

Sediul central al ЕНЕРДЖИ ФОР ФЮЧЪР se află la БЪЛГАРИЯ, София (столица), Столична, гр. София, p.c. 1142, р-н Средец, бул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ № 12, bl. 1, ent. 1, fl. 1.

În ce an a fost înființat ЕНЕРДЖИ ФОР ФЮЧЪР?

ЕНЕРДЖИ ФОР ФЮЧЪР a fost înființată în 2022

Surse: Единен портал за заявяване на електронни административни услуги